Vše nebylo tak růžové...

29.08.2022 16:33

     

     Dne 28/8/2022 borci ze Žižic přesvědčivě opanovali hrací plochu ve Pcherách a připsali si důležité body do tabulky pravdy v prvním soutěžním zápasu sezony. Hrálo se za příjemného počasí, ptáci cvrlikaly, cikády broukaly svou monotónní píseň, diváci odcházeli pobaveni tím, co viděli na zeleném pažitu, který znamená svět, ovšem přesto se po skončení klání dle kuloárních informací a očitých svědků (nechtějí být zveřejněni) odehrály v útrobách stadionu věci, které jsou neslučitelné s ambicemi klubu a od kterých se vedení včetně předsedy plně distancujeme.

     Co se přesně odehrálo, ví pouze přímí aktéři. Očití svědci ovšem hovoří o tom, že se hostující borci po skončeném zápase přesunuli do kabin, převlékli se, dali si sprchu a postupně odcházeli zpět do svých domovů. Jako poslední pak v kabině zůstali hráči Císař a Podhrázský. První jmenovaný, kterému se interně přezdívá kladivo, využil situace a vylákal nic netušícího, nevinného a bezbranného Míru Podhrázského do sprchy s tím, že si s ním chce prodiskutovat některé herní situace. Ten, jelikož je v týmu nový, uposlechl služebně staršího, rty si šibalsky olizujícího kolegu a vstoupil dovnitř. Po této osudové chybě byl pak konfrontován s tím, že v žižické kabině je jako rituál při vstupu do týmu takový „hezký“ zvyk…. Nebudeme dále přecházet do podrobností, jen prozradíme, že po deseti minutách vyšel ze sprch blaženě se usmívající p. Císař a po dalších minutách jsme v koutě na zemi v klubíčku schouleného našli i Míru, kterému byla okamžitě poskutnuta první pomoc.
     Dle posledních informací se Míra cítí již daleko lépe, ovšem má blíže nespecifikované zranění ve střední části těla a je ve hvězdách, zda stihne následující kolo proti Olovnici. Pozitivní zprávou pak je, že již přijímá potravu nikoli nitrožilně, ale v kašovité formě, ovšem podle vyjádření ošetřujícího psychoga trpí posttraumatickými stavy, má fobii z hadů, kladiv, kyjů, sprch, záchodů a bojí se hadic od hovnocucu. Přejeme tedy brzké uzdravení a hlavně tě u nás vítáme :-) Marek dostal interní důtku, jelikož to byl první čin tohoto charakteru.

Obrázek níže není ilustrativní.

J.H.


 

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.