Tři body s Kolčí

22.04.2018 14:37

FK Žižice - Sokol Koleč
3:1 (2:1)
branky: Eichler, Kováč, Hrdlička

Sestava: Černý – Flégl, Chvoj, Hořánek, Hrníčko – Kováč, Kratochvíl, Eichler, Klíma – Koten P., Krakeš

Střídali: Hrdlička, Koten T., Richtr, Lavička

 

K dalšímu zápasu III.třídy skupiny B jsme nastupovali proti týmu z Kolče, tedy týmu, který byl v tabulkovém postavení výše nežlí náš mančaft.

Začátek zápasu se žižickým borcům povedl. Již po pěti minutách se pokutovým územím prokličkoval Eichler a přízemní střelou do protipohybu brankáře Pince dokázal dostat domácí do vedení - 1:0. Právě gólman Pinc zpočátku utkání ukázal ne příliš dobré soustředění do zápasu a několikrát předvedl ne zrovna jistý zákrok. Toho dokázal využít Kováč ke druhé brance, když před jeho dorážkou zývala téměř prázdná branka – 2:0. O dalších pár minut později po nádherné přihrávce Eichlera mířil sám na branku Krakeš, jehož lob zastavila branková konstrukce. V té chvíli si téměř nikdo nedokázal představit, že si zápas v němž téměř dominujeme, dokážeme ještě zkomplikovat. To se však stalo ve 35. minutě, kdy si po nedorozumění v naší obraně pomohl Hořánek velmi přísně odpískaným faulem a zkušený Denk s přehledem proměnil trestný kop. Od té doby do konce poločasu bylo spíše vidět trápení než nějaká souvislá akce se zakončením.

Do druhé půle jsme udělali dvě změny v sestavě, kýžený efekt to ovšem nepřinášelo. Na druhou stranu – pokusy Kolče byly prakticky nulové a Černý v naší brance řešil spíše rutinní záležitosti než těžké situace. Velmi dobře si v obraně vedla nově vytvořená stoperská dvojice Hořánek – Chvoj. V 60. minutě pak bylo definitivně rozhodnuto. Kratochvíl utekl po pravé straně, jeho centr prosvištěl pokutovým územím až k Hrdličkovi, který s přehledem proměnil svou velkou šanci – 3:1. O chvíli později po dlouhém auto do pokutového území zahrál hostující obránce rukou a rozhodčí Dachovský neváhal zapískat pokutový kop. K tomu se postavil Eichler, který trefil pouze brankovou konstrukci. V dalším průběhu utkání příliš šancí k vidění nebylo, pouze Hrdlička dvakrát v nadějné pozici mířil mimo a tak tři body zůstaly naprosto zaslouženě opět v Žižicích.

Celkem slušná divácká kulisa viděla zajímavý duel plný osobních soubojů s poměrně jasnou domácí převahou. V příštím kole zavítáme na hřiště do Dřetovic, které stejně jako my ještě bojují o medailové umístění v tabulce.

 

J.H.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.