Sokol Olovnice - FK Žižice

11.05.2015 14:48

Sokol Olovnice - FK Žižice
1:3 (1:2)
Kratochvíl 2x, Hořánek

V utkání bohatém především na šance Žižic, jsme se brzy dostali do dvoubrankového vedení. To nám zajistil Lukáš Kratochvíl, který nejprve z nepovedeného centru vytěžil vedoucí branku, aby zanedlouho poté proměnil svůj samostatný únik obejitím brankáře a zvýšením na 2:0. Situaci mohl po evidentním faulu domácích zvýšit náš tradiční exekutor penalt Milan Valer, ale po dlouhé úspěšné sérii netrefil branku. Následně dokázali dobré šance spálit Valer, Hrdlička, Kratochvíl a tak přišel trest. Z autového vhazování zasáhl jeden z našich obránců míč hlavou tak nešťastně, že míč k překvapení všech skončil v naší síti praticky po sporadické návštěvě našeho pokutového území. Domácí se dostali na koně a začali čím dál tím více zlobit, ovšem kvalita v útočné fázi jim chyběla. Do poločasu se již nic vážného nestalo a tak se do kabin šlo za poločasového stavu 2:0.
Druhý poločas začal jako ten první skončil. Hra se odehrávala především ve středu hřiště a šance moc k vidění nebyly. Když už nějaké přišly, byly prakticky výhradně před olovnickou brankou. Z dobré pozice přestřelil Hrdlička, bombu Robina Klempta vyrazil brankář na roh. Ve druhém poločase se rovněž ještě více ukázaly zákeřnosti domácího družstva, které nepochopitelně nebyly rozhodčím trestány prakticky po celý zápas. Obzláště domácí kapitán se choval jako zvíře vypustěné z klece a je otázkou, zda by lidé s takovýmto projevem měli hrát fotbal, případně se zapojovat do veřejných aktivit, kde potkávají další lidi. Zasloužené uklidnění a tečku za zápasem udělal Hořánek, který se šikovně uvolnil na vápně a bombou k tyči rozhodl o třech bodech pro Žižice.

Švéda - Hrníčko, P. Klempt, Hořánek, Rambousek - Richter, Hrdlička, R. Klempt, Valer - Krakeš, Kratochvíl (Chvoj, Luka, Bečvář)


 

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.