První domácí zápas vyšel za tři body.

24.09.2016 14:08

FK Žižice - Sokol Vraný "B"
3:1 (0:0)
branky: Krakeš 2x, Kratochvíl

V prvním domácím zápase jsme přivítali mužstvo Vraného, které se chce držet v horní polovině tabulky. Vzhledem ke svatbě Honzy Krakeše jsme chtěli zápas odehrát v jiném termínu, k našemu naprostému nepochopení ovšem hosté zamítli všechny nabízení termíny s tím, že utkání chtějí odehrát a odložení nepovolí. O to víc bylo vidět, jak domácí borce chtějí porazit (nepovedlo se jim to několik sezon v řadě) za každou cenu.

O to větší motivaci měli ovšem ne zcela střízliví domácí. Zprvu měli vranští míč víc na svých kopačkách, ale naprosto bez účelu. V prvním poločase musíme podotknout odvolanou penaltu Kratochvílem, který přiznal, že se míče vranský stoper rukou nedotkl, bravo. Druhou správně nařízenou penaltu ovšem Eichler rovněž neproměnil, čímž nám ovšem vyhrál zápas. Hostující Liška, který už měl jednu žlutou kartu, začal nesmyslně vyvádět a urážet, našeho borce, za což vyfasoval druhou a následně červenou kartu.

Druhou půlku začal skvěle Krakeš, který nás dostal do vedení. Hosté ovšem dokázali odpovědět z rohu. Ovšem za minutu později přidal vítězný gól Kratochvíl, který potrestal hrubku gólmana. Na konečných 3:1 upravil opět Krakeš, který několikrát vykoupal obranu i s bezmocným brankářem a teprve potom zasunul míč do kasy

 

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.