Po Okoři to mělo šťávu

07.06.2018 14:28

SK Stehelčeves - FK Žižice
1:3 (1:2)
branky: Eichler, Kováč, Hrdlička

Sestava: Černý – Flégl, Chvoj, Koten T., Hrníčko – Kubala, Kratochvíl, Eichler, Klíma – Hrdlička, Klempt

Střídal: Cestr

 

Po sérii vítězných zápasů jsme zavítali na hřiště do Stehelčevse. Den předtím téměř celý tým absolvoval návštěvu festivalu Okoř se šťávou, takže ne všichni byli stoprocentně připraveni na duel.

To se projevilo hned po prvním rohu domácích, který skončil vedoucí brankou. To bylo ovšem první a zároveň i poslední vážnější zahrození domácího celku. Hosté ze Žižic totiž na velmi špatném hřišti předváděli lepší fotbal a vypracovávali si i nebezpečné příležitosti. Gól ovšem padl velmi kuriózní. Fléglovu střelu, která letěla směrem na praporek, dokázal usměrnit Hrdlička přímo na brankáře, před kterým míč od jednoho z mnoha drnů odskočil mimo jeho dosah – 1:1. Krásnou akci hned o pár minut předvedl Flégl s našimi útočníky. Našel totiž Hrdličku, který pasem po lajně vyzval ke sprintu Klempta, jehož „nepovedený“ centr skončil přímu v šibenici domácí svatyně – 1:2. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

V tom druhém jsme sledovali podobný průběh hry. Domácí se sice snažili, ale na naše borce to ani zdaleka nestačilo. Naopak, bez problémů kontrolovali průběh hry a vývoj skóre. To spečetil po pěkné přihrávce Klímy do pokutového území dvojnásobný střelec večera Hrdlička, který se prosmýkl mezi beky a povedenou ranou pod břevno dal definitivní podobu výsledku.

Všichni hráči bez rozdílu zaslouží za nepodcenění a odmakání zápasu velkou pochvalu. Na opravdu velmi špatném podkladu se zdálo, že se bude jenom nakopávat, ovšem hostující borci neustoupili ze své hry a pěknými kombinacemi si došli k dalšímu vítězství.

 

J.H.


Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.