Konec vítězné série.

29.10.2015 18:55

FK Žižice – Sokol Lidice 1:3 (1:2)                                 

30 diváků

Branky: 34. Hrdlička Jiří - 10. Falout Ladislav, 24. Tyburec Jan, 88. Falout Ladislav

Rozhodčí: Štětina František - Hradecký Ondřej, Vokoun Martin. 

FK Žižice – Švéda – Hořánek, Krakeš (72. Kratochvíl), Klempt P., Podrázský  – Hrníčko, Valer (83. Jandus), Klempt R., Eichler – Hrdlička, Klíma

     S týmem, který hájil podobný bodový součet, jsme vstoupili bez uzdravujícího se trenéra, kterému všichni přejeme brzký návrat na žižickou lavičku a kterému bychom svým výkonem zejména v prvním poločase moc náladu nezvedli.
     Jak již bylo řečeno, do utkání jsme vstoupili katastrofálně a možná i s vědomím dobrých výsledků jsme si mysleli, že vše půjde samo. Opak byl pravdou a skóre 0:2 v náš neprospěch ve 24 minutě bylo ještě přívětivých. Hosté si totiž v první půlhodině dělali prakticky co chtěli, což vyústilo úvodní brankou Falouta z ostrého úhlu a o chvilku později zvyšoval svým důrazem ve vápně nepřehlédnutelný Tyburec. Až poté se domácí probrali, ale Klíma po přiťuknutí Hrdličky tváří v tvář brankáři nedal. Snížení pak přinesl až o chvíli později právě Hrdlička, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži po dobře kopnutém rohu Eichlera. Ten mohl ještě do poločasu zvýšit, ale ve stoprocentní šanci špatně trefil míč.
     Druhý poločas byl prakticky kompletně v držení míče domácích, kteří dobývali lidickou branku. Vyrovnat mohl Hrdlička, ale po rohovém kopu rozezvučel pouze tyč Radostovi svatyně. Další vážnější šanci už si domácí nevytvořili a dvě minuty na to přinesl uklidnění na lidické kopačky opět Falout, který v samostatném úniku zahrál na jesle Švédovi a korunoval tak takticky perfektně zvládnuté utkání hostů, jimž musíme k zaslouženému vítězství sportovně pogratulovat.

 

J.H.

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.