FK Žižice - Sokol Klobuky

14.02.2015 12:53

FK Žižice - Sokol Klobuky

3:2 (2:1)

Branky: Milan Valer 2x, Jan Krakeš

Do utkání vstoupily oba týmy velmi opatrně a prakticky na všech hráčích bylo znát, že po delší odmlce jim zápasové vytížení a praxe chybí. K vidění proto bylo řada nepřesností a málo povedených kombinačních akcí. Tým Klobuk hrající o jedno patro vyšší soutěž byl velice zdatným soupeřem, který stejně jako my nepřijel v tom nejsilnějším složení. Bylo vidět, že přeci jen osvědčená osa Sokola je na sebe více zvyklá a hrozí především středem pole. Po začátečním "oťukávání" se ovšem do vedení dostal náš tým, který zásluhou přesné hlavičky Milana Valera otevřel skóre přátelského zápasu. Potom ovšem otěže druhé poloviny poločasu převzaly Klobuky. Nejdříve se ještě Říčka zastřeloval do tyče, aby nakonec skóre po našich většinou individuálních skončilo 1:2 v náš neprospěch po první pětačtyřicetiminutovce.

Ve druhém poločase se hra opět vyrovnala a lepší efektivitu v koncovce předvedli žižičtí. Nejprve opět ze vzduchu vyrovnalo naše kladivo Milan Valer, aby zhruba 20 minut před koncem strhl vedení na naši stranu Jan Krakeš po povedeném úniku střelou na zadní tyč Dandovi branky. Nutno říci, že ke konci zápasu se klobučští dostali do několik stoprocentních šancí, které ovšem buď zazdili, nebo je zlikvidoval brankář Švéda. Utkání tedy skončilo velice cenným vítězstvím a slibným vkladem směrem k zimní přípravě.

K utkání nastoupili: Švéda - Koten Tomáš, Podrázský, Valer ml., Krakeš, Klempt Robin, Klempt Pavel, Hrdlička, Eichler, Hořánek, Kratochvíl, Kubala, Luka, Husárek, Kejmar

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.