Fantom silnic opět úřadoval

11.09.2022 11:16

Byla pohodová zářijová sobota, tým byl natěšen, přímo nažhaven na mistrovský zápas v Dubí, fanoušci se doma připravovali na podporu svého milovaného týmu, zkrátka nic nenasvědčovalo tomu, že by mohl přijít jakýkoli problém.
     Jako první dorazil na místo vzorově kapitán týmu Eichler, který se okamžitě převlékl a jak je jeho dobrým zvykem, začal analyzovat soupisku domácích, vytvářet herní strategii tužkou na zeď a zvracet sobotní oběd, aby byl co nejlehčí. S ním dorazila i sporá partička mladých, sympatických hráčů a Honza Krakeš. Jelikož bylo borců na stadionku jen pár, očekávali příjezd svých soukmenovců, kteří byly poskládání do zánovních vozů, bloudících ulicemi Kladna, protože bez nich by se fotbalová kratochvíle nemohla odehrát.
     Velitelské vozy, pilotovány zkušenými matadory a zároveň bratry – Kotenovi, ovšem ztratily kontrolu nad situací a byly vydány na milost neprobádaných zákoutí středočeského města. V těchto končinách bohužel nefungoval signál mobilního operátora GPS a tak bratři sáhli na samotné dno řetěžce dopravních informací… Jelikož nebyli na pravidelných vyjížďkách do krušnohorských lesů a nevěděli detaily, zavolali věhlasně známému dopravnímu instruktorovi Milanu Valerovi, kterého mají všichni v telefonu uloženého jako „Vali aus Dresden“ nebo „Svalová horečka“ s tím, že to je dobrý nápad. Ten při vší smůle telefon zvedl a se slovy „Ano borci, v Dubí, tam já to znám“ začal obracet a navigovat nic netušící kolonu vozů od cíle. Na hriště v tu dobu putovala informace, že je vše v pořádku a za chvíli budou všichni spolu i s dresy, na které se rovněž čekalo.
     Půl hodiny před plánovaným výkopem zápasu spocený „Hugo“ Koten míjící ceduli „Teplice 12km“ začal mít lehké podezření a konfrontoval Valiho s nastalou situací. Jeho vysvětlení zkratky cesty nebylo nic platné a vozy se opět rozjely do správných kolejí, tentokrát pod navigací GPS.
     Vše se naštěstí podařilo včas. Borci dorazili do cíle ještě před čekačkou, ikdyž slabší kusy obsadily toaletní zařízení i na dámských odděleních. Důsledkem bylo brzké vedení domácích 2:0, ze kterého jsme se naštěstí dokázali vyhrabat.
     Tímto zdravíme našeho starého známého parťáka Milana a doufáme, že se na nás brzy přijde podívat, zatrénovat si a pokecat ;-)

     Záznam z GPS bratrů Kotenů a automatickou reakci zad Jiřího Hrdlička, když se dozvěděl, že Vali naviguje, přináším pro ilustraci níže:

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.