Co je s Tomášem Kubalou?

18.03.2015 17:22

Již dlouhou dobu si široká fotbalová veřejnost potají špitá, co je s hráčem FK Žižice Tomášem Kubalou, který doposud podával v přípravných zápasech vynikající výkony a svými počiny si u lodivoda Milana Valera st. a Pavla Vrby začal říkat o čím dál tím větší pozornost. Nám se podařilo exkluzivně zjistit, co se s tímto nadějným hochem děje a jaká bude jeho zápasová absence.
     Dle výpovědí samotných hráčů a známých z Tomášova okolí se podařilo zjistit, že Tomáš se plně věnuje studiu nových věd a plně ho to pohltilo. Jedná se konkrétně o egyptologii - mumifikaci člověka! Vše to prý začalo vcelku nenápadně. Téměř všichni hráči používají tzv. tejp, kterým si zpevňují zraněná místa, natažené šlachy, vazy a celkově zpevňují své tělo. Kubis, jak se Tomášovi všeobecně přezdívá, ovšem znenadání začal obvazovat čím dál tím větší plochu svého těla. Zprvu to byly dolní končetiny, potom i intimní místa a dále se to rozneslo až na skoro celé tělo. Když přišel na trénink s obvázanou celou hlavou a brčkem v puse pro dýchání, byl z disciplinárních důvodů momentálně odvolán. O vážné situaci mluví i přiložené foto z jednoho ze zápasů (jedná se o počátek fanatismu) a následně i mrazivé profilové foto z jeho facebookového profilu. 

 

 

 

V současné době je již Tomáš plně zotaven a doufáme, že se v sobotním mistrovském utkání opět objeví v barvách žižického celku :-)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.