6. kolo 18.5. - 17.00. hřiště Libušín ( změna)

22.04.2017 14:46

2. turnaj v Libušíně:  Žižice - Stehelčeves  1 : 21. Sliboval jsem, že výsledky budou lepší. Jenže už jsme otrávený před utkáním. Trenér nařídí rozcvičku, běhy atd.  Výsledek je tak krutý, protože starší hráči nepřistoupili k utkání jak se má a utkání dohrávali hráči ročníku 2010. Ti se alespoň snažili ale hráči o 4 roky starší ze Stehelčevse jim nic nedarovali. Branku vstřelil Hladík.                                                                                                                    

  Žižice - Libušín  1 : 8.  Hra se zlepšila a poločas prohráváme jen 3 - 1. Výborně zachytal v brance Savinec. Naší branku dává Tabačár. Škoda ještě dvou šancí. Druhý poločas se jen bráníme a soupeř toho využívá ve svůj prospěch. V tomto utkání si už dovedeme přihrát a hned hra jinak vypadá.

 

 Žižice - Doksy  2 : 14. Do utkání vstupujeme s odhodláním soupeře potrápit, jenže se nám to daří pět minut a potom propadáme a dostáváme osm branek do poločasu. V poločase měním brankáře a Savinec střílí 2 branky a snižuje. Soupeř se diví co se děje. V tu dobu jsme byli lepší, ale další šance zahazujeme a branky dává jen Doksy. Zde si hráči ukázali, že hrát umějí. Musí se chtít. Na příští kolo připravím překvapení. Třeba to zabere. Hrát budou ti kteří mají o fotbal zájem a na hřišti nechají vše.

 

 Za dnešní turnaj pochvalu zaslouží Kotenová a Tomiš.

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.