Zimní soustředění - Dlouhá Louka

14.02.2015 16:20

    Krušné hory - K zimnímu soustředění, na které přímo na kopcích a svazích v Krušných horách dohlíží svým zkušeným zrakem kouč Milan "Murýňo" Valer, se vydala skupina borců žižického FK. Kromě nabírání fyzických sil má tento turnus zároveň za účel stmelení kolektivu a bližší seznámení se s klasickým lyžováním. Podle posledních zpráv přímo z místa se soustředění zúčastnila rovněž staronová zahraniční posila Jack Daniels, který je v klubu opět na testech. Zatím ovšem není jasné, zda "sedl" všem a jestli způsobil rozkol v týmu či u jednotlivců. 

     Vrásky na čele nejen funkcionářů, realizačnímu týmu a samotným hráčům týmu ovšem dělá starosti ta skutečnost, že lyžařské výběhy a rozvržení tratí má pod taktovkou Milan Valer ml., nechvalně známý též jako "Vali aus Dresden" nebo "Lord of the Buzola". Díky této skutečnosti musí mít každý účastník výjezdu s sebou pas a vzorky DNA pro případnou identifikaci zmrzlých těl. 

     Díky moderním technologiím nám hráči dokonce umožnili podívat se pod pokličku ubytování a zaslali nám exkluzivní fotografii, kterou rovněž přikládáme.

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.