Začátek sezony se přiblížil losovacím aktivem

15.07.2017 13:00

      FK Žižice se zúčastnili losovacího aktivu, který jako každý rok pořádá OFS Kladno a jako již tradičně se uskutečnil v restauraci Zimák ve Slaném. Za FK byli přítomni předseda oddílu p. Tomáš Koten a sekretář klubu p. Jiří Hrdlička
       Velkou změnou vzhledem úbytku týmů z důsledku postupů do krajských soutěží a odhlášení týmů ze soutěží je fakt, že IV. třída bude mít pouze jednu skupinu o 14 účastnících. Stejný počet týmů pak budou obsahovat i obě skupiny III. tříd.
     Další novinkou pro tuto sezonu bude i povolení STK ve výjimečných případech odehrát utkání se stejným soupeřem během ročníku na jednom hřišti (například při kalamitním nebo jiném nevyhovujícím stavu hřiště se lze domluvit na odehrání zápasu u hostujícího týmu).
     Již obecně známým faktem bylo pak jmenování p. Adama Kindla do pozice předsedy komise rozhodčích namísto p. Rubeše, který odešel na vlastní žádost.
     Pro FK bude následující sezona znamenat následující – vzhledem k pořadovému číslu 12 v losovacím aktivu bude začínat prvním utkáním venku. Další jistotou pak je, že v daném ročníku odehraje dvě utkání v neděli, a to na hřišti Olovnice a Stehelčevse.

Odkaz na záznam o losování v kladenském deníku, naleznete ZDE.

J.H.  

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.