Turnaj Doksy 12.5.

01.05.2017 11:08

Utkání v Doksech: Žižice - Libušín  0 : 5

O dnešních utkáních bych radši nepsal, ale píši to od začátku tak pokračuji. Dva hráči na utkání bez omluvy ani nepřijedou. Měním sestavu a to ani netuším co se bude dít. Z hráčů nikdo nemá zájem udělat krok navíc a to ještě popoběhnout. Nebýt v brance výborný Savinec, tak utkání dopadlo mnohem hůře.

 Žižice - Stahelčeves 1 : 11 branka Savinec

V druhém utkání dostáváme hned v 10 sekundě branku, pak soupeři odoláváme ale na branku střílíme jen z velké dálky. Po chybě soupeře se dostává k míči Savinec a dává naši jedinou branku. My se spíše opět bráníme a míče odkopáváme. Chybí přihrávka a obejít 1 na 1. O trénink to uděláme ale jak přijde utkání tak si hráči nevěří.Ono to jednou přijde a na hře se to promítne.

 Žižice - Doksy  0 : 11

 Do branky nastupuje Tomiš a musím Honzu velmi pochválit. Proti staršímu a fotbalovějšímu týmu se nám těžko prosazuje. Střely na branku opět z dálky. Chybí pohyb a osobní souboje. Hráči jen stíňujou a pobíhají okolo nich. Opět, na tréninku to se jen jiskří. Doufám, že jsme si svoji daň vybrali. Přeji si alespoň jeden tým porazit, máme na to ještě 4 turnaje.

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.