Tomáš Kubala opět zraněn!!!

11.06.2015 16:35

     Další šokující informace přiletěla před zápasem s Vraným k trenérovi Valerovi od Tomáše Kubali. Trenére, nemohu. Celá žižická kabina rázem upadla do deprese a jen díky silné vůli dokázala pokračovat v rozjeté sezoně. Co se Tomášovi vůbec stalo? 
    Tomáš patří mezi nejkreativnější hráče v týmu a to se týká prakticky i jeho osobního života. Jako jediný Čech se totiž účastnil po měsících tréninků Mistrovství světa v onanii, které se letos konalo v Dánsku. Kubis, jak se Tomášovi v kabině přezdívá, se účastnil hlavní disciplíny, kterou bylo "Akce na výdrž". Po úspěšném zdolání kvalifikace a suveréním projití skupinou a čtvrtfinále, se Tomášovi ozvalo staré zranění z dlouhé sezony, díky kterému musel soutěž opustit. Jedná se o tenisové zápěstí, loket a rameno. Naštěstí dle potvrzených zdrojů byl Tom převezen do domácího léčení a nyní podstupuje dlouhou léčbu. Dle prognostik lékařů by se měl zapojit do letní přípravy, ovšem s kariérou voyera to nevypadá vzhledem k rozsahu zranění dobře...
     Pro uklidnění fanynek a fanoušků nám Tomáš zaslal přímo z konání soutěže tuto krásnou fotografii. Přejeme brzké uzdravení a formu v nové sezoně!!! :-)

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.