Tomáš Eichler aneb ledvinky na pivě

23.08.2015 12:40

Tomáš Eichler aneb ledvinky na pivě

     Diváci, kteří dorazili v předposlední srpnovou sobotu na stadionek v Kladně Kročehlavech, marně hledali hráče s typickým podsaditým kukučem a dynamickým zrychlením v nohách Tomáše Eichlera, který by určitě platil na obranu domácího celku právě svým pohybem.
     Žižická ikona poslední doby je známa svým bujarým nočním životem a změnou osvědčeného přísloví „víno-ženy-zpěv“ na „pivo-pivo-finlandia“, nebyla z oficiálního důvodu přítomna zápasu kvůli dalšímu nočnímu dobrodružství, ovšem redakci bulvárního plátku FK Žižice se podařilo odhalit díky dobře informovanému zdroji pravou příčinu Tomášovi absence.

     Kdo Tomáše zná, ví, že je zapáleným dobrovolným dárcem krve, moči a spermatu a všeobecně mezi hráči známí lidumil, který neodmítne příležitost pomoci lidem ve svém okolí. Právě proto se rozhodl dobrovolně se zbavit a prodat své ledviny pro ty, kteří je potřebují a zároveň z utržených peněz podpořit klub Žižice k nákupu dalších akvizic do jeho řad. V sobotu se tedy podrobil utajenému vyšetření u MUDr. Jagermeistera, které mělo určit, kdy se odebrání uskuteční. Výsledky byly ovšem šokující!!!

     Zaměstnanci nemocnice nám potvrdili, že orgány u Tomáše jsou v takovém stavu, který byl v hospicu k vidění naposledy při vyšetření Klementa Gottwalda. Nemocnice tedy nabídla Tomášovi alespoň odkoupení ledvin, které chce využít jako koule pro Petanque, na což dle nejnovější informací Tomáš nepřistoupil a v nejbližších dnech opět nastoupí do přípravy s mužstvem.

     Flaška rumu dle slov Fandy Hořánka vše spraví a my se opět těšíme na další zápas s Tomášem již v sestavě. Všeříkající foto, které prý dokumentuje Tomášův výraz při zavedené anální sondě při vyšetření, naleznete níže (fotografie upravena vzhledem k ochraně osobnosti aktérů).

Zpět

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.